Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie

gwarancja zadowolenia
Poszukujesz sprawdzonego sklepu? Dobrze trafiłaś, sprawdź nasze opinie i zostań z nami!

InPost Poczta Polska DPD
Wysyłka już od 8,99 zł ORLEN Paczka przy płatności z góry!

Klub Plus Zdrowia
Doceniany stałych Klientów, SUPER Program LOJALNOŚCIOWY dla Ciebie: kupujesz i zyskujesz!

Opinie o sklepie

98%Klientów poleca nasz sklep
4,9Średnia ocena, Ilość opinii 113
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania opinii: 22-06-2017
Bardzo szybka dostawa, kontaktu z personelem właściwie nie było, bo nie było takiej konieczności.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 20-06-2017
Szybka i sprawne obsługa.POLECAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 14-06-2017
Polubiłam sklep internetowy Plus Zdrowia.Obsługa sprawna.Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania opinii: 02-06-2017
Jestem bardzo zadowolona z obłsługi sklepu PlusZdrowia. Bardzo szybka reakcja na zamówienie - bez jakichkolwiek problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania opinii: 27-05-2017
Zamawiam w tym sklepie już od dłuższego czasu i naprawdę jest godny polecenia innym klientom. Szybka realizacja zamówienia i expresowa wysyłka, oraz miła obsługa. Produkty bardzo dobrej jakości i w dobrej cenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: tadeusz
  • Data napisania opinii: 18-05-2017
wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania opinii: 18-05-2017
Super szybka dostawa, produkt bardzo dobrej jakości. Polecam, doskonały sklep !!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stephan
  • Data napisania opinii: 17-05-2017
Jestem po raz drugi bardzo zadowolony z całego przebiegu transakcji i dostarczonego produktu. Polecam ! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania opinii: 09-05-2017
okokokokokokok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania opinii: 07-05-2017
Ludzie reprezentujacy sklep Plus Zdrowia dzialaja szybko, sprawnie i z dbaloscia o interes i satysfakcje kupujacego. Zawsze bylam zadowolona z zakupow - z jakosci zamowionych produktow oraz z sympatycznej obslugi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ALICJA
  • Data napisania opinii: 04-05-2017
Korzystam z zakupów w tym sklepie już dłuższy czas. Zawsze jest duży wybór towaru a asortyment wciąż jest poszerzany. Towar do wysyłki jest starannie przygotowany i zapakowany oraz zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem. Realizacja zamówienia przebiega szybko z czego jestem bardzo zadowolona. Polecam innym klientom ten sklep !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania opinii: 25-04-2017
Polecam zakupy w tym sklepie.Sprzedajacy ma cągły kontakt z klientem.Ekspresowa wysyłka, bardzo miła obsługa, można porozmawiać o różnych sprawach życiowych, poprosic o porade w sprawie suplementow aklient jest traktowany jak człowiek,zdecydowanie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 19-04-2017
wszystko super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 03-04-2017
Bardzo szybka dostawa, produkty dobrze spakowane. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania opinii: 27-03-2017
sklep bardzo dobry
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania opinii: 24-03-2017
w niedzielę zamówione produkty, w środę przyniósł kurier. Polecam, wszystko OK!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 22-03-2017
Za każdym razem jestem zaskoczona jak szybko dostaję przesyłki :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bezzmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu