wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Opinie o sklepie
Kategorie
Kontakt
  • Mariusz Olearczyk Plus Zdrowia
    Łapanów 9
    32-740 Łapanów
    NIP: 6821643251
  • E-mail:biuro@pluszdrowia.pl
  • Telefon+ 48 536 777 406
  • Godziny działania sklepuPn. - pt. w godz. 8:00 - 16:00

gwarancja zadowolenia
Poszukujesz sprawdzonego sklepu? Dobrze trafiłaś, sprawdź nasze opinie i zostań z nami!

InPost Poczta Polska DPD
Bezpłatna dostawa od 99 zł do punktu: Poczty, Żabki, Ruchu, Orlenu przy płatności z góry!

Klub Plus Zdrowia
Doceniany stałych Klientów, SUPER Program LOJALNOŚCIOWY dla Ciebie: kupujesz i zyskujesz!

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania opinii: 04-12-2018
Korzystam z tego sklepu już od dawna. Podoba mi się ponieważ ceny, które się tu proponuje są niższe niż w innych tego typu sklepach, poza tym jakość produktów jest wysoka a dostawy odbywają się w bardzo krótkim czasie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 11-11-2018
Polecam. Szybka dostawa, towar zgodny z ofertą, dobrze zapakowany. Czyli wszystko tak jak w ofercie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania opinii: 02-11-2018
Tanio, dobrze zapakowana przesyłka i szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania opinii: 01-11-2018
Sklep godny polecenia, produkty wysokiej jakości w bardzo korzystnych cenach, obsługa bardzo miła i pomocna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania opinii: 29-10-2018
Wszystko tak jak powinno być
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania opinii: 12-10-2018
Kupiony w "Plus Zdrowia" ostropest jest dobrej jakości, w przeciwieństwie do innego, który niegdyś kupiliśmy z innego źródła.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania opinii: 25-09-2018
Serdecznie polecam, wszystko bezproblemowo, dostawa wręcz natychmiastowa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania opinii: 25-09-2018
Pełen profesjonalizm i rzetelność
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 21-09-2018
Sprawnie, szybko. Miła i kompetentna obsługa. Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: TOMEK
  • Data napisania opinii: 20-09-2018
wszystko w porządku:) dziękuję!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania opinii: 01-09-2018
Na zdjęciu produktu w sklepie opakowanie wyglądało zupełnie inaczej niż to które otrzymałem. Kupując ten produkt sugerowałem się oprócz nazwy, opakowaniem jakie widziałem u znajomych. Produkt, który otrzymałem zawierał znacznie więcej grudek niż ten u znajomych.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania opinii: 16-08-2018
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania opinii: 13-08-2018
Miła, profesjonalna obsługa, produkty wysokiej jakości w przystępnych cenach. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania opinii: 02-08-2018
Generalnie OK! Jedynie prośba - do Paczkomatu jeśli mamy piątek po południu - lepiej towaru nie wkłada, bo i tak zostanie wyjęty dopiero w poniedziałek!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zdzislawa
  • Data napisania opinii: 24-07-2018
Bardzo szybka dostawa. Wszystkie produkty dobrze zapakowane. Jednak nie otrzymalam obiecanego ebooka za 1 grosz pt 31 obiadow. Szkoda bo bardzo liczylam na to.
Odpowiedź sklepu:
Ebook został dosłany mailem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania opinii: 20-07-2018
Witam , wszystko OK, błyskawiczna dostawa. Produkt w 100% zgodny z opisem. POLECAM Iwona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: DARIUSZ
  • Data napisania opinii: 12-06-2018
Szybko, tanio, przyjemnie - pełen komfort zakupów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania opinii: 23-04-2018
Towar zgodny z oferta, bardzo szybka wysyłka.Rozsądne ceny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 23-04-2018
Jestem mega zadowolona z zakupow u Was
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania opinii: 30-01-2018
Produkty wysokiej jakości w korzystnej cenie. Bardzo sympatyczna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania opinii: 09-01-2018
Polecam...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 20-12-2017
Szybka obsługa, dobra jakość produktów. Szeroki asortyment towarów. Przesyłka zakupionych produktów w opakowaniach szczelnych i solidnych. Polecam zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania opinii: 12-12-2017
polecam sklep jak i produkty wszystko solidnie zapakowane świeże i na czas :) szeroki wybór
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania opinii: 03-11-2017
Jestem pod wrażeniem, sprawnie, szybko i możliwość zmiany zamówienia i domówienia. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania opinii: 19-10-2017
Szybko , sprawnie , profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 17-10-2017
Bardzo szybka obsługa. Produkty,które nabyłam dobrej jakości. Chętnie udzielane odpowiedzi na moje zapytania. Według mnie przystępne i konkurencyjne ceny. Solidnie zapakowane produkty do wysyłki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ilona
  • Data napisania opinii: 03-10-2017
Polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 04-09-2017
Super sklep.Szybko sprawnie i produkty wysokiej jakości.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: stanisław
  • Data napisania opinii: 31-08-2017
Kupuję w tym sklepie już od lat,zawsze tu była dobra obsługa i dobry towar.Tak trzymać.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Donata
  • Data napisania opinii: 30-08-2017
Polecam wszystkim zakup w tym sklepie , wysyłka błyskawiczna ,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 07-08-2017
Szybka, sprawna obsługa. Towar zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania opinii: 22-06-2017
Bardzo szybka dostawa, kontaktu z personelem właściwie nie było, bo nie było takiej konieczności.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 20-06-2017
Szybka i sprawne obsługa.POLECAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 14-06-2017
Polubiłam sklep internetowy Plus Zdrowia.Obsługa sprawna.Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania opinii: 02-06-2017
Jestem bardzo zadowolona z obłsługi sklepu PlusZdrowia. Bardzo szybka reakcja na zamówienie - bez jakichkolwiek problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania opinii: 27-05-2017
Zamawiam w tym sklepie już od dłuższego czasu i naprawdę jest godny polecenia innym klientom. Szybka realizacja zamówienia i expresowa wysyłka, oraz miła obsługa. Produkty bardzo dobrej jakości i w dobrej cenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: tadeusz
  • Data napisania opinii: 18-05-2017
wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania opinii: 18-05-2017
Super szybka dostawa, produkt bardzo dobrej jakości. Polecam, doskonały sklep !!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Polecisz sklep znajomym
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stephan
  • Data napisania opinii: 17-05-2017
Jestem po raz drugi bardzo zadowolony z całego przebiegu transakcji i dostarczonego produktu. Polecam ! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie