wyszukiwanie zaawansowane
» Opinie o sklepie

Kategorie

Kontakt

  • Mariusz Olearczyk Plus Zdrowia
    Łapanów 9
    32-740 Łapanów
    NIP: 6821643251
  • E-mail:biuro@pluszdrowia.pl
  • Telefon+ 48 536 777 406
  • Godziny działania sklepuPn. - pt. w godz. 8:00 - 16:00

gwarancja zadowolenia
Poszukujesz sprawdzonego sklepu? Dobrze trafiłaś, sprawdź nasze opinie i zostań z nami!

InPost Poczta Polska DPD
Natychmiastowa wysyłka! Dostawa: Kurier InPost, Paczkomaty, Poczta Polska, Kurier DPD.

Klub Plus Zdrowia
Doceniany stałych Klientów, SUPER Program LOJALNOŚCIOWY dla Ciebie: kupujesz i zyskujesz!

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania opinii: 30-01-2018
Produkty wysokiej jakości w korzystnej cenie. Bardzo sympatyczna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania opinii: 09-01-2018
Polecam...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 20-12-2017
Szybka obsługa, dobra jakość produktów. Szeroki asortyment towarów. Przesyłka zakupionych produktów w opakowaniach szczelnych i solidnych. Polecam zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania opinii: 12-12-2017
polecam sklep jak i produkty wszystko solidnie zapakowane świeże i na czas :) szeroki wybór
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania opinii: 03-11-2017
Jestem pod wrażeniem, sprawnie, szybko i możliwość zmiany zamówienia i domówienia. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania opinii: 19-10-2017
Szybko , sprawnie , profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 17-10-2017
Bardzo szybka obsługa. Produkty,które nabyłam dobrej jakości. Chętnie udzielane odpowiedzi na moje zapytania. Według mnie przystępne i konkurencyjne ceny. Solidnie zapakowane produkty do wysyłki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ilona
  • Data napisania opinii: 03-10-2017
Polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 04-09-2017
Super sklep.Szybko sprawnie i produkty wysokiej jakości.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: stanisław
  • Data napisania opinii: 31-08-2017
Kupuję w tym sklepie już od lat,zawsze tu była dobra obsługa i dobry towar.Tak trzymać.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Donata
  • Data napisania opinii: 30-08-2017
Polecam wszystkim zakup w tym sklepie , wysyłka błyskawiczna ,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 07-08-2017
Szybka, sprawna obsługa. Towar zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania opinii: 17-07-2017
Miło, sprawnie i profesjonalnie:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 30-06-2017
Szybka i sprawna obsługa,super. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania opinii: 22-06-2017
Bardzo szybka dostawa, kontaktu z personelem właściwie nie było, bo nie było takiej konieczności.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 20-06-2017
Szybka i sprawne obsługa.POLECAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 14-06-2017
Polubiłam sklep internetowy Plus Zdrowia.Obsługa sprawna.Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania opinii: 02-06-2017
Jestem bardzo zadowolona z obłsługi sklepu PlusZdrowia. Bardzo szybka reakcja na zamówienie - bez jakichkolwiek problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania opinii: 27-05-2017
Zamawiam w tym sklepie już od dłuższego czasu i naprawdę jest godny polecenia innym klientom. Szybka realizacja zamówienia i expresowa wysyłka, oraz miła obsługa. Produkty bardzo dobrej jakości i w dobrej cenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: tadeusz
  • Data napisania opinii: 18-05-2017
wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania opinii: 18-05-2017
Super szybka dostawa, produkt bardzo dobrej jakości. Polecam, doskonały sklep !!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stephan
  • Data napisania opinii: 17-05-2017
Jestem po raz drugi bardzo zadowolony z całego przebiegu transakcji i dostarczonego produktu. Polecam ! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania opinii: 09-05-2017
okokokokokokok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania opinii: 07-05-2017
Ludzie reprezentujacy sklep Plus Zdrowia dzialaja szybko, sprawnie i z dbaloscia o interes i satysfakcje kupujacego. Zawsze bylam zadowolona z zakupow - z jakosci zamowionych produktow oraz z sympatycznej obslugi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ALICJA
  • Data napisania opinii: 04-05-2017
Korzystam z zakupów w tym sklepie już dłuższy czas. Zawsze jest duży wybór towaru a asortyment wciąż jest poszerzany. Towar do wysyłki jest starannie przygotowany i zapakowany oraz zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem. Realizacja zamówienia przebiega szybko z czego jestem bardzo zadowolona. Polecam innym klientom ten sklep !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania opinii: 25-04-2017
Polecam zakupy w tym sklepie.Sprzedajacy ma cągły kontakt z klientem.Ekspresowa wysyłka, bardzo miła obsługa, można porozmawiać o różnych sprawach życiowych, poprosic o porade w sprawie suplementow aklient jest traktowany jak człowiek,zdecydowanie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 19-04-2017
wszystko super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 03-04-2017
Bardzo szybka dostawa, produkty dobrze spakowane. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania opinii: 27-03-2017
sklep bardzo dobry
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania opinii: 24-03-2017
w niedzielę zamówione produkty, w środę przyniósł kurier. Polecam, wszystko OK!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 22-03-2017
Za każdym razem jestem zaskoczona jak szybko dostaję przesyłki :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie