wyszukiwanie zaawansowane
» » Olej Kokosowy - Rafinowany - Bezzapachowy 900 ml

Kategorie

Kontakt

  • Mariusz Olearczyk Plus Zdrowia
    Łapanów 9
    32-740 Łapanów
    NIP: 6821643251
  • E-mail:biuro@pluszdrowia.pl
  • Telefon+ 48 536 777 406
  • Godziny działania sklepuPn. - pt. w godz. 8:00 - 16:00

gwarancja zadowolenia
Poszukujesz sprawdzonego sklepu? Dobrze trafiłaś, sprawdź nasze opinie i zostań z nami!

bezpieczna wysyłka
Błyskawiczna wysyłka, dostawa nawet jutro. Bardzo tania przesyłka od 6,90 zł, bezpłatna dostawa od 149 zł!

Klub Plus Zdrowia
Doceniany stałych Klientów, SUPER Program LOJALNOŚCIOWY dla Ciebie: kupujesz i zyskujesz!

Olej Kokosowy - Rafinowany - Bezzapachowy 900 ml

Olej Kokosowy - Rafinowany - Bezzapachowy 900 ml

Dostępność:Dostępny

Czas wysyłki:24 godziny

Koszt wysyłki:od 8,90 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Poczta Polska Odbiór w punkcie - 8,90 zł
Poczta Polska Kurier Pocztex 48 (dostawa do domu lub pracy) - 9,90 zł
Poczta Polska Kurier Pocztex 48 Pobranie (płatność przy odbiorze, dostawa do domu lub pracy) - 12,90 zł
Kurier DPD (dostawa do domu lub pracy) - 17,90 zł
Kurier DPD Pobranie (płatność przy odbiorze, dostawa do domu lub pracy) - 19,90 zł
Odbiór osobisty w sklepie - 0,00 zł

Numer katalogowy:890

Stan magazynowy:

Kod EAN:5902175363186

Stan produktu:Nowy

Kraj pochodzenia:Indonezja

Termin ważności:Sprawdź termin ważności >>

Cena: 19,90 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Kupując ten produkt otrzymasz od nas 20 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie.

  • Opis produktu
  • Informacja dot. alergenów
  • Recenzje produktu (0)
Olej Kokosowy Rafinowany 900 ml
Bezzapachowy

Składniki: Olej kokosowy 100%
 
 
Olej Kokosowy - jest najwyższej jakości olejem rafinowanym bezzapachowym. Jest ceniony ze względu na występujące w nim kombinację kwasów tłuszczowych. Bezzapachowy olej kokosowy znajduje zastosowanie zarówno w kuchni jak i w kosmetyce. W ok 25°C olej staje się płynny, co nie zmienia jego właściwości

W kosmetyce jest używany m.in. do pielęgnacji łamliwych i matowych włosów oraz suchej skóry głowy oraz jako balsam do ciała.

Składniki: Olej kokosowy 100%
Kraj pochodzenia surowca: Indonezja
Kraj tłoczenia: Polska
Przechowywać w temperaturze pokojowej

 
Wartość odżywczaW 100 g
Wartość energetyczna 3696kJ / 899kcal
Tłuszcz
w tym tłuszcze nasycone
99,5 g
94,9 g
Węglowodany
w tym cukry
0 g
0 g
Białko0 g
Sól0 g

 
Produkt może zawierać śladowe ilości alergenów – na terenie zakładu są pakowane soja, orzechy (w tym orzechy ziemne), sezam, gorczyca i produkty zawierające gluten.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 5 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.

Napisz recenzję