wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Kosmetyki do Twarzy2 » Oleje3 » Nature Queen Olej Jojoba Polecany do Skóry Wrażliwej Skłonnej do Trądziku 50 ml
Kategorie
Kontakt
  • Mariusz Olearczyk Plus Zdrowia
    Łapanów 9
    32-740 Łapanów
    NIP: 6821643251
  • E-mail:biuro@pluszdrowia.pl
  • Telefon+ 48 536 777 406
  • Godziny działania sklepuPn. - pt. w godz. 9:00 - 15:00

gwarancja zadowolenia
Poszukujesz sprawdzonego sklepu? Dobrze trafiłaś, sprawdź nasze opinie i zostań z nami!

InPost Poczta Polska DPD
Bezpłatna dostawa od 199 zł: Poczta Polska, Kurier DPD, Kurier InPost, Paczkomaty przy płatności z góry!

Klub Plus Zdrowia
Doceniany stałych Klientów, SUPER Program LOJALNOŚCIOWY dla Ciebie: kupujesz i zyskujesz!

Nature Queen Olej Jojoba Polecany do Skóry Wrażliwej Skłonnej do Trądziku 50 ml
Nowość

Nature Queen Olej Jojoba Polecany do Skóry Wrażliwej Skłonnej do Trądziku 50 ml

Dostępność:Dostępny

Czas wysyłki:3 dni robocze

Koszt wysyłki:od 9,90 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Odbiór w Punkcie: Poczta, Żabka, Ruch, Orlen - 9,90 zł
Poczta Polska Kurier Pocztex 48 - 11,90 zł
InPost Paczkomaty 24/7 - 11,90 zł
Kurier InPost - 13,90 zł
Kurier DPD - 17,90 zł
Odbiór osobisty w sklepie (od ręki, własny magazyn) - 0,00 zł

Numer katalogowy:5902610970276

Stan magazynowy:

Kod EAN:5902610970276

Stan produktu:Nowy

Cena: 33,90 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Kupując ten produkt otrzymasz od nas 34 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie.

  • Opis produktu
  • Opinie produktu (0)
Nature Queen Olej Jojoba Polecany do Skóry Wrażliwej Skłonnej do Trądziku 50 ml
 

Bogaty przede wszystkim w witaminę E i F, fitosterole i kwasy tłuszczowe. Odżywia, nawilża i natłuszcza. Wspomaga leczenie zapaleń skóry, podrażnień i zranień. Nawilża skórę, dobrze sprawia się jako "baza" pod makijaż - wygładza drobne zmarszczki, nadaje naturalny połysk.

Idealny dla:
  • każdego rodzaju skóry,
  • szczególnie wrażliwej,
  • skłonnej do trądziku,
  • pozbawionej blasku.

Sposób użycia: delikatnie wmasowując w skórę, można także łączyć z innymi kosmetykami. W czystej postaci doskonale nadaje się do masażu, pielęgnacji skóry oraz jako odżywka do włosów.

Składniki INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Nikt jeszcze nie napisał opinii do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz opinię.

Napisz opinię do tego produktu, a otrzymasz od nas 5 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.